El Lecxit creix a Sant Feliu i es vol arribar a 30 parelles

En total 6 municipis del Baix Empordà participen aquest curs 2016-2017 al programa Lecxit en el que les escoles, les famílies i una xarxa de voluntaris treballen conjuntament amb l'objectiu de millorar la comprensió lectora dels infants.
This text will be replaced
 
Un voluntari al que li agrada llegir es troba una hora la setmana amb un nen a qui li manca interès per la lectura i comparteixen una hora de lectura junts. Aquest any fins a 16 pobles i ciutats gironines s'han addherit al programa que va arrencar l'any 2011 com a eina lúdica i amena per afavorir l'interès lector de nens i joves. Al Baix Empordà la Fundació Pallach hi treballa amb les escoles de 5 pobles i la Biblioteca Octavi Viades de Sant Feliu ho fa amb les escoles de la ciutat. Aquest és el segon any que des de la Biblioteca ganxona aposten per participar en aquets programa i es proposen passar de les 10 parelles lingüístiques a 30.
 
Pot ser voluntari qualsevol persona que li agradi llegir i tingui una hora a la setmana per dedicar-la a un dels alumnes d'entre 9 i 12 anys que proposen les escoles del municipi com a candidats del Lecxit. Actualment la biblioteca treballa per tancar la bossa de voluntaris amb l'objectiu d'iniciar el Lecxit entre la última setmana d'octubre i la primera de novembre. Qui estigui interessat en fer-se voluntari només s'ha de posar en contacte amb la biblioteca.