Festival benèfic contra el Càncer a Sant Feliu

Els veïns de Sant Feliu s'han bolcat un any més en el Festival Benèfic Catalunya Contra el Càncer. Des de la filial ganxona de l'Associació Catalunya contra el Càncer organitzen una tarda carregada d'activitats lúdiques i culturals
perquè la gent se solidaritzi i pagant una entrada per veure les diferents actuacions contribueixi a la lluita contra el càncer.
 
This text will be replaced
 
El teatre auditori municipal Narcís Masfarrer es va omplir de gent que van ser rebuts per l'himne de Sant Feliu, la sardana titulada Juny. El mestre de cerimònies va ser Josep Costa que amb el seu humor va amenitzar les presentacions de les desfilades de moda, actuacions musicals i de dansa. Des de l'Associació Catalunya Contra el Càncer estan molt satisfets amb la resposta de la gent.
 
Durant l'any la secció guixolenca de l'Associació Catalunya Contra el Càncer recapta entre 12 mil i 13 mil euros que es destinen a la investigació. El preu d'entrada per aquest festival era de 6 euros i al final de la jornada es va sortejar un lot de premis entre tots els assistents.