El futbol ganxó es presenta unit i ambiciós

300 jugadors i 22 equips converteixen el futbol base  de Sant Feliu de Guíxols en un dels més potents de les Comarques Gironines. Després d'anys de baralles, els tres clubs de la ciutat comparteixen projecte, estructura i anehls d'augmentar la qualitat del futbol ganxó.

This text will be replaced
L'Escola de Futbol de Sant Feliu de Guíxols, l'Ateneu Deportiu Guíxols i el FC Vilartagues van presentar els seus equips de futbol base en un acte que va visualitzar la germanor que regna entre tres entitats que tenen objectius comuns.

Fent un símil polític podríem dir que es tracta d'un Federació de clubs independents. Estructura directiva única per tot el futbol base però independència econòmica i esportiva dels futbols sèniors i manteniment de la identitat dels tres clubs.

El futbol ganxó viu una època daurada a nivell de futbolistes de la base que ben aviat es vol que es tradueixi en èxits esportius. Des del club consideren que caldria pujar un esglaó més el futbol sènior amb la consolidació de la Segona Catalana pel Vilartagues i pujar a Primera Catalana per l'AD Guíxols.

En cinc anys més de 100 jugadors s'han incorporat a les files del futbol ganxó que disposa de 4 equips sèniors amb un total de 80 futbolistes. Sortides pels jugadors de la casa després d'abandonar el futbol base. L'aposta pels esportistes ganxons marca de la casa d'un club que també busca la formació, ensenyant actituds cíviques i esportistes als seus membres.