El 12è concurs de teatre amateur aixeca el teló amb 'La Venganza de don Mendo'

El concurs de teatre amateur ciutat de Sant Feliu de Guíxols ha aixecat el teló amb una comèdia clàssica com és La Venganza de Don Mendo. Aquesta obra enceta la 12a edició d'aquest concurs que programa 10 obres de teatre a Sant Feliu fins el 19 de març.
El concurs s'ha fet molt popular entre les companyies i agrupacions teatrals catalanes i cada any s'ha pogut refinar més la selecció d'obres. 
 

Els actors que estan damunt l'escenari formen part del Grup de Teatre El Talión de Lleida, és la primera vegada que participen al concurs de Sant Feliu i ho fan amb una obra de Pedro Muñoz Seca dirigida en aquesta ocasió per Eduard Muntada. 'La venganza de Don Mendo' és una comèdia medieval d'amors i desamors.
 
Aviat farà 2 anys que el grup Teatre de Talión mou aquesta obra arreu de Catalunya i fins i tota altres punts de l'estat espanyol . El concurs programa tan comèdies com la que es va pdoer veure diumenge al teatre Narcís Masfarrer com obres més clàssiques però també algunes que inicitin la reflexió. La propera proposta arribarà de Molins de Rei i es diu 'Nit de Radio 2.0'. Es representarà el 30 d'octubre.