Arrenca el segon curs de l'escola de porters a Sant Feliu

Formar als joves porters en la seva posició de joc però també com a persones. Aquesta és la màxima de l'Escola de Porters Barcelona que per segon any consecutiu té una seu a Sant Feliu de Guíxols.
This text will be replaced
Aquesta és la segona temporada que aquesta escola de porters liderada per l'exporter professional Iñaki Caña dóna classe en una població de la província de Girona.Vinguts des de diferents municipis de la demarcació, una setantena de joves porters de diferents categories, des dels més petits de l'escoleta fins als séniors, entrenen de manera específica una vegada a la setmana. Dirigits per un equip de professionals qualificats i amb experiència en la formació de porters els nens treballen la tècnica i la mentalitat que un porter ha de tenir en el terreny de joc.
 
 
Les tasques més tècniques es combinen amb una formació teòrica que els permet avançar en el que van aprenent i posar en pràctica tota la metodologia de joc. Qui sap si entre aquests porters avui encara molt joves s'hi troba un dels que destacarà entre els tres pals en les properes generacions.