La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols presenta el Banc de Negocis

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha presentat aquest dijous el Banc de Negocis. Es tracta d'un servei en línia innovador que servirà com a eina d'interacció entre empreses d'arreu del món.
This text will be replaced
El web del Banc de Negoci neix en un context de crisi amb l'objectiu primordial d'impulsar l'activitat econòmica de la comarca, agilitzar tràmits i ajudar a consolidar projectes i obrir noves exportacions.
 
Aquesta nova eina permetrà amb més facilitat establir contactes entre empreses arreu del territori i a escala internacional. També hi haurà opció a l'intercanvi i oferta de productes i serveis entre usuari del mateix Banc de Negocis.
 
La iniciativa està recolzada per diverses empreses col·laboradors de la Cambra que seran les que posaran en marxa els projectes. A més, els empresaris podran accedir a aquest servei des del mòbil. Un avenç que farà que les gestions siguin més ràpides i eficaces. El servei es posarà en marxa el pròxim 2 de novembre i serà gratuït fins a finals d'any. A partir del gener, el cost serà de 12 euros a l'any.