L'Espai Thyssen tanca el 30 d'octubre amb satisfacció per haver-se expandit pedagògicament

Recta final per visitar l'exposició 'La il·lusió del Far West' a l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. El 30 d'octubre es tanca definitivament aquesta exposició temporal que ha sorprès als visitants amb un recorregut històric a través de la pintura, l'art, l'antropologia i el cinema.
El públic que ha visitat la mostra on hi caben tant pintures de la col·lecció Thyssen com escultures i objectes d'altres museus s'ha endinsat en la història d'Amèrica, uns fets que s'han explicat molt a través de la gran pantalla i que aquesta exposició ha permès divulgar-los des de la vessant artística.
This text will be replaced
Des de l'Espai Thyssen destaquen les activitats paral·leles que s'han ofert. Per una banda a través de diferents concerts, conferències i per primera vegada també sumant-hi sessions de cinema a la fresca a l'espai port i ara a l'octubre als cinemes Truffaut de Girona. De l'exposició d'enguany se n'emporten sobretot el reforç pedagògic que s'ha fet amb professors i escolars.
 
 
El calendari de l'exposició ha permès oferir a les escoles de Sant Feliu però també de tota la província gironina la possibilitat de fer aquest recorregut per la història d'Amèrica a través de 'La il·lusió del Far West'. El darrer cap de setmana d'octubre 150 professors de secundària seran a l'exposició per emportar-se unes pautes de com poden treballar les peces d'aquesta exposició a l'aula a través de diverses matèries com són art, història però també literatura o música.
 
Pel que fa al nombre de visitants de l'exposició l'assistència és molt semblant a la de les anteriros exposicions i entre el públic estranger destaquen la presència del visitant francès. Per l'any que ve ens quedem amb aquesta idea.