CiU pressiona amb una recollida de signatures a favor de l'aparcament del passeig marítim

Tot i que el govern de Sant Feliu de Guíxols segueixi endavant amb el projecte de construir un aparcament a la zona de La Corxera des de l'oposició segueixen recollint signatures a favor de l'aparcament al Passeig Marítim.
Des de Convergència i Unió mantenen la recollida de signatures i estan convençuts que faran repensar el projecte al govern. Amb una carpa situada a la rambla des d'on recullen signatures més les que recullen una trentena d'establiments comercials del centre de la ciutat creuen que podran aturar al govern.
 
This text will be replaced
 
Des de Convergència defensen que la gent que visita la ciutat, va la platja, a comprar o a menjar vol aparcar al centre i si no troba aparcament marxen a un altre lloc on tinguin més comoditats per aparcar. Consideren també que l'explotació de l'aparcament projectat a la Corxera perjudicarà els aparcaments gratuïts que es concentren en la mateixa zona. El govern per la seva banda assegura que fa 20 anys que dura aquest debat i que el deixen enrere per dotar finalment a la ciutat d'un aparcament. 
 
El govern té el pla de viabilitat a punt per passar-lo per ple. Un cop aprovat pel plenari estarà un mes a exposició pública per tal que qui ho desitgi hi faci al·legacions. Un cop aprovat definitivament serà el moment de trobar una empresa que exploti la zona blava, l'aparcament del mercat i aquest nou aparcament de La Corxera amb l'obligatorietat de construir-lo.