Els comerciants de Sant Feliu de Guíxols no es posicionen a favor de l'aparcament soterrat i fixaran la seva posició a través d'una enquesta als associats

El President de l'Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols nega que l'entitat doni suport a l'aparcament soterrat al passeig marítim perquè encara no ha fixat una posició al respecte.

A través d'una piulada a Twitter, David Novi, puntualitza a CiU que l'entitat està pendent d'una enquesta que ha repartit entre els comerciants de la ciutat per fixar la seva posició oficial.

En un comunicat, l'Associació Guíxols Comerç i Desenvolupament afirma que les dues propostes que hi ha damunt la taula, la de fer un aparcament a La Corxera i la del Passeig, són igual de vàlides i apunta que "seria de justícia fer un procés de participació ciutadana".

L'entitat creu que "eliminar places de zona blava, modificar àrees de càrrega i descàrrega i la situació d’un futur i hipotètic aparcament calen ser valorats amb molta cura i amb coneixement de tots els actors implicats".