El nou aparcament de La Corxera ja és més a prop de ser una realitat

El nou aparcament de La Corxera a Sant Feliu de Guíxols podria començar-se el 2018. Aquesta és la voluntat de l'equip de govern el qual ha calculat que en dos anys s'haurà enllestit el concurs públic per adjudicar la concessió per quaranta anys de l'aparcament així com l'empresa guanyadora tindrà redactat el projecte constructiu.
This text will be replaced
El primer pas per tal que tot l'exposat sigui una realitat és disposar de l'estudi de viabilitat econòmica del pàrking que és el que l'ajuntament de Sant Feliu ha presentat aquest dimarts.
 
L'equip de govern en pes ha donat a conèixer aquest estudi que demostra que construir i després explotar aquest aparcament de prop de 600 plantes és rentable. De fet l'estudi determina que tan sols amb l'ocupació d'entre el 9 i el 13% de les places que explotarà l'empresa concessionària els números serien positius.
 
Es tracta d'un aparcament que tindria dues plantes subterrànies, una planta 0 una planta superior en forma de terrassa.
 
És la primera vegada que l'ajuntament ganxó disposa d'un document en ferm que permeti tirar endavant el projecte de construcció d'un aparcament a la ciutat. Si bé fa anys que es parla de la necessitat d'augmentar les places per estacionament de vehicles,al centre de la ciutat no ha estat fins ara que un equip de govern ha decidit apostar per tal que el nou pàrquing sigui una realitat en el menor temps possible.
 
Es calcula que aquest aparcament necessitarà un finançament d'entre 9 i 10 milions d'euros que 
tindran un cànon 0 per la ciutat, és a dir que l'ajuntament no hi invertirà però tampoc hi tindrà guanys. Es preveu que el pàrquing sigui de pagament amb bonificacions pels residents. 
 
Una vegada aquest projecte comenci a caminar de manera definitiva l'equip de govern té entre cella i cella la ubicació d'un nou aparcament a l'altra banda del passeig, a la zona de Cala Sans.