El Cor del Monestir de Sant Feliu i la Coral Cypsella canten amb la formació anglesa East Grinstead

Les veus angelicals del Cor de la Capella Musical del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, la Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar i la Coral anglesa East Grinstead van unir-se en un concert de tardor de molta qualitat.
 
This text will be replaced
 
Les tres formacions van oferir un repertori molt variat que va començar amb l'actuació de la Coral del Monestir amb peces de música religiosa, va seguir amb la Cypsella que va oferir un tastet del seu repertori amb música sobretot anglesa i, finalment, l'esperada actuació de la coral del Sud de Londres va oferir un repertori amb diferents registres, passant per la música religiosa amb un elenc de cançons folk angleses.
 
Aquesta ha estat una trobada molt emocionant no només pel públic sinó pels mateixos cantaires ja que feia anys que les veus de Sant Feliu de Guíxols i les del Sud de Londres no s'unien. A més, també ha estat un nou repte pel Cor del Monestir ganxó.
 
 
La trobada va finalitzar amb l'esperat cant comú en què més de cent cantaires de les tres formacions van unir-se per interpretar l'Hallellujah de Haendel davant un públic emocionat.