Taller de carabasses de Halloween a Sant Feliu de Guíxols

Ni castanyes ni moniatos, el que es porta ara per Tot Sants són les carabasses de Halloween. Aquest dissabte nens i nenes de Sant Feliu de Guíxols han pogut participar en un taller en què s'ha ensenyat a fer una d'aquestes carabasses terrorífiques. 
This text will be replaced
 
Es tracta d'una tradició anglosaxona que cada vegada se celebra més Catalunya però que no tothom sap d'on prové. És per això que aquest taller no només vol ensenyar com fer una carabassa de Halloween sinó també vol explicar-ne la història.
 
Els nens i nenes han anat buidant la carabassa amb l'ajuda dels més grans i els resultats han estat sorprenents. Carabasses terrorífiques preparades a la nit de Tot Sants. Aquesta tradició té el seu origen a Irlanda i en comptes d'una carabassa es feia amb un nap, més endavant això va canviar amb l'arribada dels irlandesos a Amèrica.
 
Aquesta és una de les activitats de Halloween que es faran durant aquests dies a Sant Feliu de Guíxols. Aquest dissabte, a part del taller de carabasses també s'ha fet un taller de pintura fluorescent a l'edifici de l'antic hospital.