El MES veu "una ruïna i una proposta gens assumible" l'aparcament de La Corxera

Foto: Ràdio Sant Feliu

El Moviment d'Esquerres de Sant Feliu de Guíxols considera que apostar per un aparcament a La Corxera és "una ruïna i una proposta gens raonable". A través d'un comunicat la formació de Pere Albó critica l'estudi de viabilitat presentat pel Govern i creuen que aquest amaga elements que farien inassumible el projecte.

Segons denuncia el grup el projecte farà perdre els aparcaments gratuïts que hi ha l'entorn de la Corxera i impedirà que es creeïn places gratuïtes a la zona d'influència del nou aparcament, que arriba fins a la Rambla del Portalet. També creuen que es perdrà la mitja hora gratuïta que ara hi ha a la Plaça del Mercat.

Pel que fa a la concessió creuen que és del tot inassumible perquè es basa en unes previsions que si no es compleixen, l'Ajuntament haurà de sufragar sota l'anomenada clàusula, Florentino Pérez; i que obliga a cedir tota la zona blava i l'aparcament de la plaça del mercat a la concessionària.

Per tot creuen que l'estudi de viabilitat amb el que el govern justifica la seva aposta, porta a la conclusió contrària. És a dir, l'aparcament a la Corxera no és viable.

Notícies relacionades

El nou aparcament de La Corxera ja és més a prop de ser una realitat

Els comerciants de Sant Feliu de Guíxols no es posicionen a favor de l'aparcament soterrat i fixaran la seva posició a través d'una enquesta als associats

CiU pressiona amb una recollida de signatures a favor de l'aparcament del passeig marítim