L'equip pesca amb volantí de Sant Feliu participa als mundials

L'equip de pesca d'embarcació fondejada del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols disputa aquest cap de setmana el campionat mundial d'aquesta modalitat esportiva. En Joan Sepúlveda és un dels 5 integrants de l'equip que durant 3 dies intentarà que col·lar-se en posicions de podi. 
This text will be replaced
L'equip espanyol representat per ganxons competirà amb 20 equips més de 8 nacions diferents al País Basc. Després de passar diferents classificatoris i campionats selectius, es van convertir en campions de Catalunya i, més tard, d'Espanya que els ha portat a ser al País Basc aquest cap de setmana on competiran en la modalitat de pes.
 
 
Tot i que l'equip italià és a hores d'ara el que té més opcions de guanyar, des de Sant Feliu esperen poden fer-se amb el primer lloc i si no només es conformen amb el podi.
 
Fa quaranta anys que Sant Feliu de Guíxols destaca per formar pescadors d'embarcació fondejada de primer nivell. El desaparegut Santi Ferran va posar els fonaments del que ha estat un equip d'elit on hi ha hagut durant dècades i fins avui campions nacionals i medallistes.