Sant Feliu de Guíxols presenta un canvi radical en el sector Rius i Calvet i racó de Garbí

El sector de Rius i Calvet al racó de Garbí de Sant Feliu de Guíxols canviarà de manera radical de cara els propers anys. Aquesta és la imatge virtual que ha presentat aquest dijous l'Ajuntament de la ciuta que ens permet dibuixar com serà aquesta part de la façana marítima de la ciutat.

This text will be replaced

Es construirà una graderia semicircular en forma d'amfiteatre sobre la platja que servirà d'accés al mar i alhora permetrà que es puguin realitzar espectacles i altres esdevenimemts sobre la sorra, i entre aquest espai i el vial del carrer hi haurà una zona de jardí. Aquests canvis sumats a l'arranjament de l'asfalt, la passera per sobre de l'espigó així com l'ampliació del calaix de la desembocadura de la riera són les millores que preveu el projecte que s'ha presentat després de rebre l'aprovació de l'ACA i del departament de Costes.

Les obres tenen un cost de prop d'1 milió 200 mil euros que es pagarà en dues anualitats. Es preveu que les obres comencin la tardor del 2017 i que estiguin enllestides en 8 mesos, pel que l'estiu del 2018 es podria estrenar aquest passeig de Rius i Calvet renovat. Amb aquestes obres es solventen les mancances que presentava aquesta zona de la ciutat on fa molts anys que no s'hi havia portat a terme cap actuació integral.

Amb aquest projecte de remodelació que es porta a terme al passeig de Rius i Calvet i el desenvolupament d'aquest sector des de l'Ajuntament creuen que el sector privat també apostarà per invertir en aquesta zona que havia quedat obsoleta.