Jornades contra la violència masclista a Sant Feliu de Guíxols

Aquest mes de novembre l'organització SIAD, organitza xerrades i tallers per conscienciar sobre la violència masclista. Les jornades coincideixen en el mes en què se celebra el Dia Internacional contra la Violència Masclista.
This text will be replaced
 
Durant aquest any a Catalunya, més de 6.100 dones han denunciat a la policia que patien violència masclista i malauradament 5 dones han mort per aquest fet. Totes elles, però, no ho havien denunciat.
 
És per això que l'organització SIAD contra la violència masclista de Sant Feliu de Guíxols vol trencar d'una vegada per totes aquest silenci. Ho farà durant el mes de novembre, organitzant xerrades i tallers per, sobretot prevenir però també conscienciar encara més sobre aquesta xacra social.
 
El 25 de novembre serà l'últim dia i el més important. És el dia internacional contra la violència masclista i és per això que s'organitzarà una jornada en què no només preocuparà la violència masclista sinó també el fet de ser refugiada.
 
Durant tot el mes d'octubre tothom que es vulgui informar sobre la jornada podrà acudir a les parades informatives que se situaran al matí a la Placa Mercat i a la tarda a la Placa Salvador Espriu.