10 quilòmetres per l'alimentació infantil

Una cinquantena de ganxons, castellarencs i cristinencs s'han llevat ben d'hora aquest diumenge i s'han calçat les bambes per caminar 10 quilòmetres plens de solidaritat.
This text will be replaced
 
Ni la pluja de la nit ni la fred que ha començat a fer ha frenat aquest grup de senderistes que amb ganes d'aportar el seu granet de sorra han participat a la passejada solidària que ha organitzat la Creu Roja Vall d'Aro per recaptar fons per l'alimentació infantil.
 
La Creu Roja de la Vall d'Aro està formada pels municipis de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro i és per aquesta raó que des de fa quatre edicions celebren aquesta caminada solidària que canvia de recorregut cada any i que passa pels tres nuclis.
 
Els diners recaptats en aquesta passejada van destinats al projecte d'alimentació infantil per la desnutrició que patexien molts nens i nenes 
 
Des de la Creu Roja de la Vall d'Aro estan molt satisfets de veure com els ciutadans i ciutadanes participen als diferents esdeveniments solidaris que organitzen durant l'any.
 
La caminada ha començat a la seu de la Creu Roja i ha portat als participants a fer un trajecte d'uns 10 quilòmetres durant els quals han passat per Castell d'Aro, pel Parc dels Estanys de Platja d'Aro i per la platja de Sant Pol de Sant Feliu fins arribar de nou al punt de sortida.