El RACC felicita Sant Feliu de Guíxols per haver millorat la senyalització viària

Com un alumne aplicat, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha anat a pujar nota i li ha sortit bé. El RACC menciona l'esforç del consistori per millorar la senyalització de la ciutat després de l'aprovat justet que va rebre a principis d'estiu.

Una auditoria de l'entitat donava un 5,3 a la senyalització de la ciutat tenint en compte diferents factors com la continuïtat del trajecte, comprensió, visibilitat i manteniment dels senyals en diferents itineraris. De tot plegat en va sortir un suspens per Palamós, un aprovat justet per Sant Feliu i un aprovat solvent per Palafrugell.

Durant l’avaluació dels diferent itineraris fets en els principals municipis turístics, es va comprovar que la senyalització no s’especificava bé, és difícil d’entendre, no era del tot visible per als conductors o no estava ben conservada.

Després d'aquest clatellot la Revista del Racc d'aquest octubre menciona específicament la ciutat ganxona en un epígraf on elogia el pla de reformes del consistori, que ha canviat la senyalització per adaptar-la als criteris de l'estudi. El resultat és que s'han actualitzat 177 indicadors, com per exemple aquests que indiquen els aparcaments gratuïts prop del centre de la ciutat.

El RACC recomana als municipis senyalitzar els principals punts d'interès i garantir en tot moment la continuitat de les indicacions per evitar la confusió que genera que desapareguin en arribar a una cruïlla.