Aturen les obres de l'Hotel Alàbriga per dues irregularitats

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha ordenat la paralització immediata de les obres del futur Hotel Alàbriga a la platja de Sant Pol. Ho ha fet en concret en per dos incompliments. 
This text will be replaced
El primer és que s’estaven fent actuacions d’urbanització a la calçada  les voreres de la carretera e Sant Feliu a Sant Pol, davant de l’hotel, que no estaven autoritzades ni per l’ajuntament ni per Costes de l’estat. De fet, no formaven part el projecte i s'estaven portant a terme sobre un vial públic, afectant serveis urbanístics i sense direcció d'obres per part d'un tècnic competent.
 
El segon cas d'incompliment s’ha produït a la piscina i el chill-out que s'estan construint a sobre el mar, a l'altra banda de carretera. Un informe d’inspecció d’obres ha determinat que el vas de la piscina dobla les dimensions de la llicència concedida, que era de 100 metres quadrats. A més a més, aquestes obres han afectat severament les arrels de 5 arbres que s’havien de mantenir. 
 
L'Ajuntament ja ha notificat a l'empresa constructora la paralització i li ha donat 15 dies per presentar al·legacions. Mentrestant, s’haurà de fer un tractament específic per reparar l’arbrat afectat. 
 
No és la primera vegada que la construcció de l'hotel de superluxe aixeca polseguera. El passat 5 d'octubre els treballs ja es van haver d'aturar perquè la segona fase de les obres va iniciar-se sense el permís municipal. Un impàs que en aquella ocasió va ser de tràmit i es va poder resoldre en pocs dies. 
Des de l'administració local ressalten que la seva tasca és fer complir la legalitat i esperen que la propietat reaccioni per poder inaugurar l'hotel el més aviat possible.