El front marítim de Rius i Calvet i la plaça Alabric, principals projectes del 2017

La millora de l'entorn de l'Asil Surís i l'arranjament del front marítim de Rius i Calvet, aquests són els principals projectes d'inversió que l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols preveu executar de cara el 2017.
This text will be replaced
L'equip de govern de la ciutat ha presentat el pressupost municipal que es porta a aprovació aquest vespre mateix. Es tracta d'un pressupost que puja prop de 28 milions d'euros dels quals 3 i mig es destinen a les inversions. La gestió acurada basada per la contenció en la despesa corrent, és a dir prioritzant les necessitats reals de la ciutat i el fet de garantir que el document pressupostari sigui vigent a principis del 2017 ha portat a l'ajuntament a tenir capacitat inversora que es tradueix en aquests dos grans projectes així com d'altres que també esdevenen estratègics pel desenvolupament econòmic i social de la ciutat.
 
Amb el projecte de Rius i Calvet s'inicia la transformació urbana i paisatgística de la façana marítima, una de les peces clau del patrimoni de futur. I el cas de la plaça Alabric significa un pas històric ja que permet acabar de recosir el teixit urbà ganxó, amb la creació del major parc urbà que tindrà la ciutat.
 
El pressupost 2017 també contempla una partida de millores del que ha de ser el futur museu Thyssen o l'adquisició de les càmeres de seguretat.
 
Diferents projectes estratègics per la ciutat que han de permetre incentivar el nivell d'ocupació de la població i al mateix temps generar millores per les activitats econòmiques del municipi.
 
El pressupost per l'any que ve és un 2'32 % superior al del 2016.