La família del bàsquet ganxó es fa un homenatge

La gran família del bàsquet ganxó es va fer un  merescut homenatge aquest cap de setmana en la presentació de tots els equips del club.Els jugadors i jugadores amb les seves famílies i amics es van aplegar al Pavelló La Corxera per fer pinya de cares a aquesta nova temporada.

This text will be replaced

El CB Sant Feliu de Guíxols porta més de 50 anys ensenyant als nens i nenes a jugar en aquest esport. Tradició basquetbolística a la ciutat que compta ja amb 230 esportistes en 16 equips federats i un d'Escoleta. Esport des dels 4 fins a pràcticament els 40 anys.

A més de l'element purament esportiu els CB Sant Feliu de Guíxols introdueix un element educatiu indispensable en la formació dels infants. Saber jugar en equip, guanyar amb classe i perdre amb elegància. Marcar-se fites i superar nous reptes.

La història del Bàsquet a Sant Feliu de Guíxols va començar el 1947 vinculat a les estructures juvenils del Règim franquista i a l'esport femení. Un any més tard, els nois també van començar a jugar a bàsquet però el club no es va fundar fins al 1963.