PRECS I PREGUNTES AMB el regidor d'hisenda de Sant Feliu de Guíxols, Josep Muñoz
 
El regidor de Guíxols des del Carrer, Jordi Lloveras, ha passat pel Precs i Preguntes per fer balanç dels dos primers anys de mandat i valorar qüestions d'actualitat de Sant Feliu de Guíxols com la retirada del nom d'Antoni Vidal de la Rambla, la polèmica de les pilones o la borsa d'habitatge social del municipi.
 
El regidor de cultura de Sant Feliu de Guíxols Jordi Vilà va passar pel plató de TV Costa Brava per fer balanç del Guíxols Flors i parlar de les nombroses activitats culturals que hi ha organitzades a la ciutat aquesta primavera.
 
El regidor d'urbanisme Josep Saballs ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha fet repàs de les diferents obres que s'han fet i es faran a la ciutat i ha respost les crítiques per les pilones del barri del Puig. 
 
El portaveu de MES a Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va parlar sobre la comptabilitat municipal, l'aparcament de la Corxera o el futur del Museu Thyssen.
 
El regidor d'urbanisme de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs, repassa a l'espai de Precs i Preguntes les principals obres i projectes que es portaran a terme a la ciutat durant els propers mesos, entre els quals destaquen el nou aparcament, les actuacions a la zona de Bujonis o diverses tasques d'acondicionament de carrers.
 
Dolors Ligero (CiU Sant Feliu de Guíxols) va passar pel programa Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va parlar de la recollida de signatures per demanar un aparcament soterrat al Passeig Marítim, criticar l'opacitat del Govern en el tema del nou contracte d'escombraries i aclarar la seva posició respecte el Guíxols Arena.
 
Dolors Ligero (CiU) va passar pel Precs i Preguntes on va criticar l'actitud de l'alcalde Carles Motas envers l'oposició i va defensar la posició del seu grup en temes com les Cases del Baldiri, el Guíxols Arena o la reordenació de l'Espai Port.
 
El regidor d'Educació de Sant Feliu de Guíxols, Josep Ramón Llobet, admet que la construcció del nou institut, que ha de substituir l'edifici actual de l'IES Sant Elm, és urgent perquè en tres anys no podrà acollir més alumnes perquè ha quedat antic i petit.
 
El regidor d ‘Avancem-Moviment d'Esquerres, Pere Albó, critica l'actitud del govern municipal de TPSF, ERC i PSC. 
 
La regidora de Convergència i Unió  a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Dolors Ligero, creu que el govern municipal no cuida a les entitats i el responsabilitza del malestar que hi ha entre algunes d'elles com ara l'Associació de Festes Ganxones que s'ha desvinculat de la organització del Carnaval.
 
Sant Feliu de Guíxols. La portaveu del Convergència i Unió, Dolors Ligero, ha passat pel programa 'Precs i preguntes' on ha valorat els primers sis mesos del govern tripartit de Sant Feliu de Guíxols.
 
El regidor de plantejament urbanístic i habitatge, Joan Vicente, explica la nova oferta hotelera que es crearà a la ciutat a mitjà termini i alguns projectes que ja s'han impulsat en els darrers mesos per millorar-la.
 
Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que es commemora el 25 de novembre, l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha programat un conjunt d'actes que s'allargaran fins al 5 de desembre.
 
TPSF considera que les obres públiques i rebaixa d'impostos anunciades per l'equip de govern són electoralistes.
 
Óscar Álvarez, el portaveu del Partit Popular de Sant Feliu de Guíxols, considera que el govern de la ciutat ha comés diferents errors en la tramitació de la contractació del gestor turístic, però, de moment, descarta portar el cas a la via judicial.
 
El regidor de Desenvolupament Econòmic i Treball de Sant Feliu de Guíxols, Juanjo García, ha explicat que les polítiques de promoció i d'ocupació que impulsa el municipi al llarg de l'any estan ajudant a reduir el 17% d'atur que hi ha a la població, segons la dada que ha donat el mateix regidor.
 
var txt = navigator.platform ; var windo = ""; function failed(e) { if(txt =="iPod" || txt =="iPad" || txt =="iPhone" || windo=="Windows Phone" || txt =="Linux armv7l" || txt =="Linux armv6l") { alert("Player doesnot support this video."); } } El portaveu de TPSF, Carles Motas, va fer palès al Precs i Preguntes de Televisió Costa Brava el clima enrarit que hi ha entre el govern i el principal partit de l'oposició. Motas va assegurar que l'última conversa que va tenir amb l'alcalde va ser el maig del 2003.
 
La regidora d'Obres Públiques, Dolors Ligero, i l'arquitecte municipal, Lluís López, fan un repàs a una vintena d'obres de la ciutat que afecten la xarxa de subministrament d'aigua, millores en equipaments públics o la via pública.
 
 El proper dilluns hi ha junta general del Consorci de la Costa Brava que ha d'aprovar un seguit de mesures entre les que hi ha el fet d'igualar les tarifes del cànon de l'aigua
 
El programa de lleure i cultura per aquestes festes nadalenques arriba carregat d'activitats a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Un any més l'ajuntament aposta pel Parc Infantil de Nadal
 
El portaveu de Tots per Sant Feliu, Carles Motas, considera que la congelació de taxes i impostos municipals és una compensació pels darrers dos anys d'augments de les ordenances fiscals.
 
El Festival de la Porta Ferrada entra a la seva recta final amb un primer balanç molt positiu de com ha funcionat.
 
L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està aplicant diverses mesures per facilitar el pagament d'impostos municipals a les famílies.
 
L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha posat en marxa un pla per aconseguir la reobertura dels locals de la ciutat que ara están tancats i destinar-los als emprenadors que es vulguin obrir un negoci al poble.
 
El portaveu de Tots per Sant Feliu, la primera força de l'oposició a l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, considera que el govern de CiU i PSC no està gestionant les necessitats de la ciutat i fa despeses que són prescindibles.
 

El regidor d'Iniciativa per Catalunya-Verds de Sant Feliu, Jesús Fernández, després de deu anys a l'ajuntament, va renunciar a la seva acta de regidor al ple del mes de febrer i el rellevarà, Joan Prat, que anava segon a les passades eleccions municipals.
 
Sant Feliu de Guíxols ha organitzat per dissabte 9 de març l'acte central per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora.
 
El regidor de serveis de l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Joaquim Clara, diu que l'any 2013 servirà per seguir millorant la neteja viària a la població.