L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols afirma al Parlem amb l'Alcalde que obrirà els col·legis electorals perquè els ganxons puguin votar amb normalitat i envia un missatge d'unitat i fermesa del món local davant de la ofensiva de l'estat espanyol.
 
L'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, en el seu pas pel 'Parlem amb l'alcalde' ha fet balanç dels dos primers anys de govern de la ciutat i ha avançat com estan els projecte que tenen en marxa o en cartera.
 
L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, valora l'actualitat municipal repassant qüestions com la liquidació de l'herència Anlló, els nous itineraris segurs a les escoles, l'exposició Thyssen i la desfeta del conveni amb Can Serra o la fusió de les associacions de comerciants.
 
L'alcalde ganxó Carles Motas visita TV Costa Brava per fer balanç del 2016, repassar les activitats nadalenques a Sant Feliu i apuntar quines seran les línies principals d'acció del seu equip de govern durant el 2017 després de que ja s'hagin aprovat els pressupostos.  
 
L'Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles, Motas, ha passat per TV Costa Brava per tractar diferents temes de l'actualitat municipal. Entre els temes que va parlar hi ha les ordenances fiscals, els pressupostos 2017, el Guíxols Escena, el Guíxols Arena, la compra dels jardins de darrera el Monestir, la proposta de CiU de fer un aparcament soterrat al passeig, la moció per eliminar els vestigis franquistes de la ciutat i el pagament del deute dels anys 2012 i 2013 de la Piscina La Corxera.
 
Sant Feliu de Guíxols ha viscut un mes de juny carregat d'activitat amb la Fira del Conte, l'obertura de l'exposició temporal a l'Espai Thyssen i el festival Nomad i el juliol arrenca potent amb la rebuda de la senyera de Rafael Patxot aquest dissabte i l'inici en 15 dies del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu.
 
L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha repassat al Parlem amb l'alcalde diverses de les obres que la ciutat té en marxa com l'adequació del Guíxols Arena, el reforçament del dic de recer del port o l'estat del projecte del futur Hotel Elke.
 
Parlem amb l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas
 
L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha repassat diferents temes de l'actualitat de la ciutat en el programa 'Parlem amb l'Alcalde'.
 
Parlem amb l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols Carles Motas
 
Entrevista amb l'alcalde de Sant Feliu on ens explica com ha estat l'arribada a l'ajuntament i quin balanç fa d'aquestes primeres setmanes de mandat. Motas explica com és la governabilitat del tripartit.