Un enfocament més optimista per prevenir la violència masclista

Un acte més contra la violència masclista s'ha celebrat aquest dissabte a Santa Cristina d'Aro. L'acte organitzat per l'Ajuntament, ha comptat amb la psicòloga especialitzada amb sexologia Marina Castro, que ha fet una xerrada que aquest any ha anat més enllà de la violència. 
This text will be replaced
 
Enguany, s'ha optat per tractar el tema de manera més positiva. En comptes de parlar de violència, les relacions negatives o de dependència, s'ha volgut posar èmfasi en les relacions positives, de respecte i bons tractes. És per això que tot l'acte ha girat al voltant de com potenciar unes relacions sanes i saludables.
 
A part de la xerrada, també han posat el seu gra de sorra una parella de ballarins que han demostrat el seu talent al ritme de Lindi hop. Una metàfora de l'harmonia que obtenen les parelles que caminen juntes amb igualtat i amor.
 
Per finalitzar, s'ha fet saber els guanyadors dels premis de fotografia a travès d'Instagram en què parelles es fotografiaven mostrant el seu afecte, Tot plegat, per posar en manifest que encara s'ha de cooperar per acabar amb aquesta xacra social.