900 corredors participen a la Marató de l'Ardenya

Estiraments abans de començar a còrrer pel Massís de les Gavarres en una de les competicions de referència a la Costa Brava. 900 corredors van aplegar-se en una de les curses  més singulars que es pot fer a casa nostra.
This text will be replaced
Muntanya arran de mar, corriols de bosc i enguany amb la terra mullada i les rieres plenes per les pluges dels darrers dies. 
 
Issac Riera, Daniel Cazalla, Eduard Hernández i Diarga Gano van ser els quatre guanyadors en les 4 modalitats que té aquesta activitat esportiva organitzada per Matxacuca.  Les quatre modalitats són de 10, 21, 42 i 63 quilòmetres, amb aquest recorregut. 
 
En la modalitat llarga Isaac Riera es va imposar amb un temps de 6 hores i 33 minuts, seguit de Dani Parés i Jordi Camprubí. En la modalitat de 42 quilòmetres Daniel Cazalla va fer un temps de 5 hores 26 minuts amb Abdel Mouj i Javi Paniello ocupant els altres llocs del podi. En 21 quilòmetres el guanyador va ser Eduard Hernández amb un temps de 4 hores 42 minuts seguit d'Adrià Canimas i Marc Cros. En la modalitat curta Diarga Gavo va ser primer amb 4 hores i 12 minuts. Àlex Marfil i Marc Cornellà van quedar segon i tercer. 
El recorregut és un dels grans atractius de la competició. Aquesta és una marató que cada cop té més popularitat coincidint amb el creixement de l'afició per les curses de muntanya. La cursa era solidària un any més amb La Marató de TV3.