Victòria contundent dels Senglars Falcons davant els Pagesos (55-0)

Els Senglars Falcons van vèncer de forma clara per 55 a 0 als Pagesos de Barcelona en el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana de Futbol Americà. Amb aquest resultat l'equip que comparteixen les poblacions de Salt i Santa Cristina d'Aro va presentar la seva candidatura per lluitar per les primeres places de la classificació. 

 

This text will be replaced

Els locals arribaven a la cita amb respecte envers el rival, un conjunt en procés de millora, i condicionats per algunes baixes importants. Tot i això, els barcelonins van veure com el seu quarterback queia lesionat molt aviat. Això ho van aprofitar els Senglars Falcons per imposar-se amb claredat tant en atac com en defensa. 

 
 
Els gironins van completar vuit touchdowns; quatre d'Edu Molina, tres de Pedro Gandarillas i una de Marc Cordonet; mentre que Fran Paez va convertir set dels vuit extra points. En defensa, entre Fran Paez i Ramon Quintana van sumar tres intercepcions. 
 
Amb aquestes estadístiques gairebé impecables, Senglars Falcons va aconseguir la seva segona victòria en dues jornades. Després de vèncer també de forma contundent en la primera jornada per 7-62 a Salou, els de Xevi Formatger esperen classificar-se entre els quatre primers per accedir al play-off.