Can Saleta, una botiga on encara es pot pagar amb pessetes

Sembla mentida, però encara existeixen botigues on s'accepten les pessetes. Una d'elles és Can Saleta de Santa Cristina d'Aro, un establiment que a més de tenir aquesta peculiaritat, es ven de tot. 
This text will be replaced
 
Des de boles de naftalina i productes ja descatalogats fins a paelles, electrodomèstics o articles de ferreteria de tot tipus. Productes que fins i tot costen de trobar a la seva propietària, la Montse que des de fa anys porta la botiga que van inaugurar familiars seus l'any 1870, justament el mateix any que va començar a circular la pesseta.
 
Encara que sembli que ja ningú compra amb pessetes, la Montse assegura que encara hi ha força gent que ho fa, ja sigui per treure's de sobre aquelles monedes que han quedat en jaquetes velles, en el fons dels calaixos o simplement troballes en cases de familiars.
 
Això sí, tothom que vulgui fer aquest tipus de canvi, sigui al Banc d'Espanya o a Casa Saleta ho haurà de fer abans del 2020 perquè després d'aquesta data, les pessetes ja no tindran cap tipus de valor.