Sopar de colles de Santa Cristina d'Aro i presentació dels Reis Carnestoltes

Com a moltes de les poblacions veïnes, el Carnaval ja ha arribat a Santa Cristina d'Aro. Aquest dissabte totes les colles locals es van reunir a l'Espai Ridaura per compartir un sopar de germanor i descobrir la identitat dels Carnestoltes d'aquest 2017. 
 
Els amfitrions de la festa enguany eren la Colla Dakidallà, que amb només cinc anys de vida han crescut considerablement i per primera vegada els ha tocat carregar amb la responsabilitat de regnar i representar el conegut com a Carnaval de l'Amistat
 
This text will be replaced
Intervé: Carles Maruny, President de la Colla Dakidallà i Rei Carnestoltes de Santa Cristina d'Aro
 
Abans de sopar i amb l'Espai Ridaura ple a vessar va arribar l'hora de la veritat. Tal i com mana la tradició no es coneixia la identitat dels Carnestoltes i la veritat va trigar a sortir a la llum. Abans els Dakidallà van passar un vídeo ple d'humor en el que se simulava un càsting per triar els nous monarques. Acte seguit, una coreografia amb nens de la colla va fer entreveure que la temàtica de gala i els tons daurats serien el tema central i ,efectivament, així és com van aparèixer sobre l'escenari en Pim IV de la Nissaga dels Gorgo i la Cris del Guirigall, és a dir, els alter egos d'en Carles Maruny i la Cristina Requena. 
 
Llavors la vetllada va continuar amb el sopar de colles i un novedós concurs de "playbacks" entre les colles presents: Dakidallà, Ki els va parir, Merlots, Caganers Alegres, Blaus i Castanyes Voladores. Després  la nit va seguir fins ben tard amb l'actuació del grup Tutú Keké.