Salvem Solius continuarà lluitant contra la granja de pollastres

La plataforma ciutadana Salvem Solius presentarà un contenciós administratiu contra l'ajuntament de Santa Cristina d'Aro per haver donat llum verda a la macrogranja de pollastres. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Josep Lluís Martir, Salvem Solius; Narcís Palahí, regidor d'urbanisme El projecte contempla la construcció d'una nau de 5.000 metres quadrats amb capacitat per 83.5000 pollastres que generarà 835 tones de gallinassa cada any. Salvem Solius denuncia que la granja de Can Cateura destrossarà el paisatge de la Vall de Solius i posarà en perill la salut d'aquells que hi viuen i en gaudeixen. 
 
Des de l'ajuntament de Santa Cristina d'Aro afirmen que el projecte no es pot aturar ja que compta amb tots els permisos i informes favorables necessaris i que per tant, frenar-lo seria entrar en prevaricació. 
 
Recorden que aquesta és una qüestió que sempre els ha estat incòmoda, però que es tracta d'una decisió tècnica i no política. 
 
Les autoritats competents han establert que es faran controls previs a la posada en funcionament de la granja i posteriorment controls periòdics cada sis anys per garantir que tot es desenvolupi correctament.