Santa Cristina d'Aro ret homenatge a la poeta Elvira Gràcia

La casa Màgica de Santa Cristina d'Aro ha acollit un homenatge a Elvira Gràcia, una poeta que va viure part de la seva vida al municipi i que morí fa 10 anys. Amics, familiars, coneguts i poetes que la coneixien han acompanyat aquest acte d'homenatge que ha servit per recordar la seva vida i les obres que va escriure.
This text will be replaced
Intervé: Dolors Reig, presidenta de l'associació d'Amics de la Unesco de Girona
 
L'acte ha començat amb la intervenció de Glòria Jara, escriptora, pedagoga i amiga personal de l'Elvira Gràcia que ha fet una glossa de la seva vida personal. Tot seguit, Lluís Lucero, poeta i escriptor i vice president dels Amics de la Unesco ha apropat les obres de la poeta a tots els assistents.
 
L'homenatge a Elvira Gràcia també forma part del dia mundial de la poesia de les comarques de Girona. Tot i que aquesta data se celebra el dia 21 de març, l'acte d'aquest divendres ha servit per encetar tota una sèrie de jornades sobre poesia que se celebraran arreu de Catalunya.
 
Aquest mateix dissabte també s'ha destapat una placa commemorativa de la poeta que s'ha situat a Bell-lloc a la casa on va viure. Es tracta d'una placa explicativa que recorda la petjada artística que va deixar la poeta a Santa Cristina d'Aro.