Santa Cristina acull les jornades d'esport adaptat Amb Pas Ferm

Amb l'objectiu de permetre l'accés a la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat, l'Agrupació Amb Pas Ferm ha organitzat una jornada lúdic-esportiva a Santa Cristina d'Aro.
 
This text will be replaced
Intervé: Cristina Garrido, presidenta AMPA d'una de les escoles organitzadores.
 
La idea ha sorgit entre els pares de diverses escoles d'educació especial d'arreu de les comarques de Girona que des de fa poc s'han unit formant aquesta agrupació. Veuen important que els seus fills puguin participar en l'esport amb normalitat i és per aquest motiu que han organitzat una jornada com aquesta.
 
La jornada ha comptat amb diverses activitats lúdic-esportives d'inclusió. S'hi han organitzat dues marxes, una llarga de 12 km i una altra de més curta i familiar de 3 km que ha estat transitable per aparells amb rodes. També s'hi ha organitzat un espai per a fer esport adaptat. Realitzar activitats d'esport per persones amb discapacitat però, malauradament té un cost afegit, és per això que amb els diners que han pogut recaptar els invertiran perquè puguin organitzar més activitats com la d'aquest dissabte.
 
Després de totes les activitats, el grup Diversiones ha ofert un concert totalment gratuït per tots aquells que han participat en les marxes. La jornada que ha comptat amb el suport de l'associació esportiva Matxacuca ha aconseguit aplegar més d'un miler de persones. L'Agrupació Amb Pas Ferm assegura que l'any que ve hi tornaran en un altre poble.