Santa Cristina acollirà la final de la Lliga Catalana de Futbol Americà

La final catalana de Lliga de Futbol Americà es disputarà a Santa Cristina d'Aro després que l'equip local Falcons-Senglars hagi tancat la fase regular com a líder invicte.

Serà la 28a edició de la coneguda com a Superbowl catalana i la primera que es disputi al municipi baixempordanès. El club local, sorgit de la fusió dels Senglars de Santa Cristina i els Falcons de Salt, s'ha guanyat jugar el play-off pel títol per segona vegada en la seva història. La primera va ser la temporada passada en què van caure cruelment a l'últim minut de partit davant dels Reds de Terrassa per un resultat de 7 a 8. 

A banda d'esborrar els fantasmes del passat, enguany compten amb una motivació extra: trencar l'estadística que diu que qui organtiza la final mai la guanya i convertir-se així en campions per primera vegada a la seva història. 
 
Per guanyar-se un lloc a la final caldrà superar primer les semis que es disputaran el 8 d'abril a Santa Cristina en un partit únic davant de l'Uroloki de Barcelona, com si d'un flasback de l'any passat es tractés. 
 
La final de la Lliga Catalana de Futbol Americà tindrà lloc el diumenge 30 d'abril a les 5 de la tarda al municipal de Santa Cristina d'Aro.