Santa Cristina acull el fòrum anual de treballs de recerca

Aquest és un del grup d'alumnes de segon de batxillerat que aquest dijous al vespre van presentar el seu treball de recerca. Els deu instituts d'educació secundària de la comarca van ser presentes a aquest quart fòrum que anualment es porta a terme a aquestes alçades de curs.
INTERVÉ: Josep Pere Polanco Director General Ensenyament a GironaExposar tot l'après durant els mesos que han aprofundit amb el seu treball de recerca és un dels principals objectius d'aquesta jornada que vol ser una mostra representativa dels treballs que fan tots els alumnes de segon de batxillerat. La presentació del treball esdevé el punt d'inflexió del curs. 
 
Amb aquestes competències adquirides els alumnes estan preparats per fer el salt als estudis de grau i afrontar, a uns anys vista, l'insersió al món laboral.
 
Tots ells ja només tenen per davant el darrer tram de segon de batxillerat, amb el treball de recerca presentat els alumnes ja poden centrar tots els esforços a preparar la selectivitat que faran durant el mes de juny i que els ha d'obrir les portes a la universitat.
 
El fòrum dels treballs de recerca del Baix Empordà que enguany arribava a la sisena edició es va celebrar per primera vegada a Santa Cristina d'Aro.