Senglars Falcons es classifica per la final de la Lliga Catalana de Futbol Americà

Els Senglars Falcons jugaran, per segon any consectiu, la final de la Lliga Catalana de Futbol Americà. El conjunt de les comarques gironines va fer bona la seva condició de favorit en la semifinal contra Uroloki Barcelona i va guanyar el partit amb facilitat.
 
This text will be replaced
Intervé: Xevi Formatjé, entrenador de Senglars Falcons
 
Les semis van quedar pràcticament resoltes amb la primera part. Senglars Falcons van imposar-se en totes les línies als seus rivals fent gala de la intensitat que els havia fet guanyar tots els partits de la lliga regular. Dirigits sobre el camp per Pedro Gandarillas, els de Xevi Formatjé van fer tres carreres abans del descans, dues de Marc Cordonet i una d'Edu Molina, que combinades amb la lesió del quarterback visitant Kevin Momplot van deixar l'eliminatòria molt encaminada. 
 
Tornant del descans un nou touchdown d'Edu Molina certificava la superioritat local i feia que el partit entrés en una fase de tranquilitat que només van trencar, ja sobre la botzina, els barcelonins amb una cursa per l'honor de Pau Roig.
 
Amb aquesta victòria el conjunt que les poblacions de Salt i Santa Cristina d'Aro comparteixen es planta per segona vegada seguida a la "Super Bowl catalana". Després de la dolorosa derrota de l'any passat, ara toca demostrar que l'equip ha madurat. A més, la final es juga a Santa Cristina mateix i, per tant, la motivació és doble. 
 
La Final de la Lliga Catalana es disputarà el diumenge 30 d'abril i enfrontarà Senglars Falcons amb Argentona Bocs, que van imposar-se al camp de Terrassa Reds per 3 a 9.