Els Senglars-Falcons cauen a la final de la lliga de futbol americà

Campions de la fase regular, invictes en el campionat i jugant la final de la 29ema lliga catalana de futbol americà a casa. Malgrat tots els aquests factors favorables els Senglars-Falcons no van poder superar els Bocs d'Argentona.
This text will be replaced
La superioritat tant dels efectius com de la seva preparació física amb la que van arribar els Bocs a Santa Cristina va fer els els gironins no poguessin plantejar el partit tal i com ells haurien volgut. 
 
La intensitat amb que es va jugar des del minut zero sumat les errades de recepció van provocar que els nervis anessin pujant entre els Senglars-Falcons i que els Bocs poguessin desenvolupar el joc que havien preparat. 
 
 
Es va arribar a la meitat del partit amb un 0 a 9 en el marcador que deixava encara molt obert el partit de cara els darrers quarts. A la represa els Bocs es van tornar a avançar i malgrat els homes de Xevi Formatger van lluitar fins al final tant en defensa com en atac aconseguint completar un jugada, en el darrer quart els d'Argentona van sentenciar el partit que va acabar amb un 7 a 22.
 
No va caler que es xiulés el final del matx perquè els Bocs comencessin a celebrar la victòria que els convertia en els campions de la 29ena lliga catalana de futbol americà. En acabar, l'entrenador dels Senglars-Falcons tenia clar que les errades comeses els havien passat factura i havien estat clau en el desenllaç del partit.
 
Aquest era el moment en què els Bocs d'Argentona aixecaven el títol de lliga davant la presència d'una gran quantitat d'aficionats que van voler recolzar l'equip. 
 
Així ambdós equips posa punt i final a la temporada 2016-2017 de futbol americà. Amb la mirada posada al futur, Senglars-Falcons tindran com a principal objectiu tornar a brodar un any com el que han viscut, amb la única espina d'arrodonir la temporada podent aixecar el títol.