Santa Cristina celebra la Festa de la Gent Gran

Tots els jubilats empadronats a Santa Cristina d'Aro estaven convidats aquets diumenge a la celebració de la festa de la gent gran del poble.
This text will be replaced
INTERVÉ: Josep Xifra, tinent d'alcalde a Santa Cristina
 
Ja fa 36 anys que se celebra aquesta diada d'homentage als avis i que arrenca amb una missa a l'església. La coral Santa Cecília posa música a la missa per escalfar motors pel petit concert que acabada la missa dedica a la gent gran de Santa Cristina. Després tots cap al pavelló municipal d'esports per fer l'aperitiu. Aquest any alumnes de l'escola de música van fer una petita demostració del que aprenen a classe. Un concert prèvi al dinar que va servir per unir diferents generacions de cristinencs, la dels avis i els nets, evidentment acompanyats pels seus pares en aquest concert.
 
Des de l'Ajuntament segueixen apostant per celebrar aquesta festa de la gent gran. Saben que és un dia molt important pels cristinencs que s'han jubilat al municipi, un dia de retrobaments i de records en llargues converses. Els avis gaudeixen d'un dinar que serveix una empresa de càtering i en acabat poden ballar amb l'orquestra del poble, el grup Chapó que des de fa molts anys posa música a la vetllada.