El col·lectiu de caçadors es troba a la 3a edició de Girocaça

Caçadors d'arreu s'han trobat aquest cap de setmana a Santa Critstina d'Aro a la 3a edició de Girocaça, una fira per promocionar la cacera i netejar-ne la imatge, sovint negativa, que va associada a l'activitat.
Aquest era el 2n any que Girocaça se celebrava a Santa Cristina d'Aro, la primera es va fer a Roses però una ordenança municipal que prohibeix els espectacles amb animals van impedir que es repetís en aquest municipi altempordanès.
This text will be replaced
INTERVÉ: Lluís Anglada, secretari de la Federació Territorial de Caça de Girona / Eduard Melero, director de la revista inegeticat
 
El col·lectiu caçador es va trobar de nou en aquesta fira i és que a Catalunya se'n celebren 6. En aquesta ocasió els estands eren majoritàriament gironins però també vinguts de les altres 3 províncies catalanes. El que més cridava l'atenció era l'espai dedicat als gossos, un company imprescindible per l'activitat de caça. Es va aprofitar la fira per fer una exposició monogràfica sobre la raça Grifó Blau de Gascunya.
 
 
En motiu de la fira també es va organitzar una trobada de caps de colla de caçadors que van al senglar. Van aprofitar per posar sorbe la taula la seva experiència, els seus neguits i la bona col·laboració entre colles per evitar la proliferació d'aquest animal que crea problemes als conreus i a la carretera.