Espectacle i solidaritat al Ridaura Solidari

Artistes i solidaris a parts iguals, a Santa Cristina d'Aro van celebrar per primera vegada l'esdeveniment Ridaura Solidari, una iniciativa de la Creu Roja Sant Feliu - Vall d'Aro per recaptar fons per ajudar a diversos projectes cristinencs relacionats amb la infància. 
 
This text will be replaced
Intervenen: Jordi Roca, President Creu Roja Sant Feliu Vall d'Aro / Mª Lourdes Fuentes, Regidora d'Acció Social de Santa Cristina
 
Cinc entitats artístiques locals i de la zona van oferir les seves millos actuacions per atreure un públic que mitjançant la compra d'entrades feia un donatiu perquè els nens de famílies de Santa Cristina amb pocs recursos puguin gaudir de colònies, casals d'estiu, beques menjador o servei d'escola bressol. La Creu Roja de Sant Feliu repetia el format d'acte que en els darrers anys ja està funcionant i donant fruits a Platja d'Aro. En aquest cas a l'Espai Ridaura es van poder veure els espectacles de la Banda El Caliu, l'Escola Municipal de Música de Santa Cristina, l'Escola de Dansa Núria Lloveras, l'il·lusionista Xevi i el grup de Hip Hop One Unity. No cal dir que tots ells van pujar a l'escenari de forma completament voluntària. 
 
Per acabar d'ajudar a recaptar diners pintors locals van oferir a l'organització algunes de les seves creacions i aquestes van ser sortejades a la mitja part de l'espectacle. Les sensacions del dissabte a la tarda a l'Espai Ridaura van ser molt positives i la idea és poder donar continuïtat a aquest tipus d'esdeveniments.