L'Spring Social Festival confirma la gran activitat associativa que té Santa Cristina d'Aro

La zona esportiva de Santa Cristina d'Aro ha acollit la segona edició de l'Spring Social Festival, una jornada festiva dirigida a les entitats i associacions del poble com també una cita obligada per tots els amants de la gastronomia, el bon ambient i la música en directe.
 
This text will be replaced
Intervenen: Sònia Pujols, regidora de joventut/Mònica Taberner, presidenta de l'associació de joves de Santa Cristina
 
 
L'objectiu principal de la Fira és fomentar entre la ciutadania el valor positiu que representa el sector associatiu per al desenvolupament, dinamisme i cohesió social. En aquest sentit, el poble de Santa Cristina n'és molt actiu i és per això que amb iniciatives com aquesta volen donar empenta a la promoció comercial i turística del territori.
 
Un exemple de la gran activitat associativa que té aquest poble és la iniciativa de la joventut. Fa només dues setmanes, tres nois de Santa Cristina van decidir formar una junta i crear una associació per fomentar la participació jove i les activitats juvenils al poble. Aquest dissabte, ja han muntat parada a l'Spring Social Festival per donar-se a conèixer i recaptar diners per futures activitats.
 
Dins el recinte del Pavelló d'Esports s'han pogut trobar tot tipus d'activitats. Tallers i concursos de diverses associacions. A més a fora, s'ha habilitat un espai per a foodtracks i un escenari per a concerts i actuacions. Aquest és el segon any que la festa d'entitats s'organitza en aquest escenari i amb el nom de Spring Social Festival, abans també existia i es feia només a la tarda a l'espai Ridaura. Cada any inverteixen més esforços en aquest festival i des de l'Ajuntament asseguren que ja tenen noves propostes per l'any que ve.