500 comensals i 50 cuiners a la XXV Mostra de Tastets Casolans

La cuina de casa però servida com si fos un restaurant. Santa Cristina d'Aro ha celebrat aquest dissabte la 25a edició de la Mostra de Tastets de Cuina Casolana, la cita més esperada pels cristinencs que els hi agrada menjar bé i com a casa.
 
This text will be replaced
Intervé: Xavi Figueres, regidor de Festes de Santa Cristina d'Aro
 
 
Cinquanta cuiners i cuineres del municipi han participat preparant les seves millors receptes. Fideuà, suquet de peix, gambes i tot tipus de postres són alguns dels plats que es van poder provar a la mostra d'enguany, un certamen que també combina la cuina tradicional catalana amb receptes exòtiques provinents d'altres països.
 
Unes cinc-centes persones han entrat al pavelló de Santa Cristina per degustar al màxim de plats possibles. Abans de tallar les cordes però, molts han esperat darrere amb la safata preparats per ser els primers a agafar els plats. Compte enrere i tothom a menjar.
 
Després de 25 anys la Mostra de Tastets de Cuina Casolana està més que consolidada i aplega tant cuiners com comensals de Santa Cristina però també altra gent dels municipis veïns.