La Mostra de Cuina Casolana no deixa de ser un dels esdeveniments gastronòmics més exitosos

Més de 200 entrades venudes per la 21a edició de la Mostra de Cuina Casolana, aquest ha sigut el resum de la gran celebració gastronòmica d'aquest cap de setmana. Santa Cristina ha reunit als amants de la cuina casolana i aquests han pogut gaudir de la gran varietat de plats.

 

Aquesta edició ha presentat un nou format: en comptes d'un plat sencer per degustar, els assistents han provat diferents tastets, ja que a la seva disposició tenien més de 50 plats a triar. A més, com expliquen des de l'organització aquesta edició ha experimentat més canvis.

Cargols, fideuà, popets, gambes, amanides i gran varietat de postres: pastissos de xocolata o de nata, flams o coques, són alguns dels plats que els cuiners no professionals han preparat aquesta vegada. Com es veu en les imatges estaven fets amb molta creativitat i deliciosos al paladar.

La gent de totes les edats, familíes senceres o colles d'amics han assistit a la mostra i han provat aquests plats acomopanyats d'aigua o una copeta de vi. Tots reunits a la taula han compartit una estona de bona companyia.

Els organitzadors de l'esdeveniment han afirmat que han quedat molt contents per l'èxit que ha tingut la celebració. La Mostra de Cuina Casolana ja s'ha guanyat la fama de ser un dels esdeveniments gastronòmics més importants de la comarca i els participants posen moltes ganes perquè no perdi aquest prestigi i perquè cada any vagi agafant encara més força.