El Centre de dia de Santa Cristina d'Aro ha complit 2 anys

 El Centre de dia de Santa Cristina d'Aro ha celebrat el seu 2on aniversari. Al llarg d'aquests dos anys el centre ha acollit a una quarantena de persones oferint-los-hi diferents tipus de serveis mèdics i socials.

Actualment hi assisteixen un màxim d'11 persones diàriament. Tot i que el centre estigui pensat per acollir uns 25 usuaris, el govern municipal aposta per mantenir el centre obert.

El Centre de dia de Santa Cristina d'Aro està destinat a les persones grans que necessiten suport personalitzat d'organització, supervesió i assistència en les activitats quotidianes. Aquest projecte és acreditat per l'Institut Català de Serveis Socials i l'Ajuntament hi destina uns 45.000€ del pressupost anual.

Els usuaris del centre poden accedir-hi només en horari diürn, de les 9 del mati a les 7 de la tarda, pagant una quota mensual, i tenen a la seva disposició diversos serveis com el d'alimentació, acolliment i convivència, atenció a les activitats de la vida diària i hàbits d'autonomia, dinamització sociocultural, higiène personal, suport social i assistència bàsica sanitària.

Durant la jornada estan acompanyats per infermeres, massatgistes i un doctor, a més d'altre personal qualificat per oferir l'atenció sanitària. Cada usuari rep l'atenció personalitzada segons la seva malaltia i conducta social, i desenvolupa activitats que li ajuden a conservar o millorar les seves capacitats.