L'ADF Gavarres Marítima estrena seu a l'inici de la campanya de prevenció d'incendis

Dissabte quedava inaugurada la nova base de l'Agrupació de Defensa Forestal Gavarres Marítima que engloba Palamós, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro.

La seu compta amb un espai d'administració, una sala de reunions, un centre de control i una zona de magatzem. L'ADF feia molt temps que reclmava un espai com aquest que finalment s'ha instal·lat a Santa Cristina d'Aro.

La nova base de l'ADF Gavarres Marítima es va inaugurar aquest dissabte, dia en què es va presentar també la campanya de vigilància d'incendis forestals del 2013, que s'enceta ara i durarà fins el 14 de setembre.

L'ADF comptarà amb 4 vehicles 4x4 que dedicaran tot el dia a fer tasques d'informació i prevenció pel territori. A més a més, es disposa de 5 vehicles més i la col·laboració de 300 voluntaris per ajudar els bombers en cas d'incendi.

La campanya d'enguany presenta dues novetats: la participació d'un grup de becaris i la utilització de dues càmeres de vigilància.

A la presentació de la campanya preventiva del 2013 hi van assistir representats de diversos cossos de seguretat com els bombers o els agents rurals, que van insistir en la importància de treballar tots junts per ser efectius en les tasques de prevenció i extinció d'incendis