650 corredors a la XXVII Cursa Popular de Santa Cristina

Més de 650 persones van participar en aquesta prova esportiva que ja és tot un clàssic al municipi.

Els carrers del centre de Santa Cristina presentaven aquest dissabte a la tarda un aspecte ben atapeït ja que tan corredors com familiars i acompanyants van reunir-se a la plaça del mercat per gaudir d'aquesta festa de l'esport.

La prova es va dividir en tres categories, nens, adolescents i la tercera per adults. Començant pels més petits, es va anar donant el tret de sortida als tres grups d'atletes que recorrien diferents distàncies i recorreguts en funció de la categoria. La darrera cursa que es va disputar va ser la dels adults, que sempre és la més concorreguda. Enguany, hi va haver algunes modificacions en el recorregut i la distància.

Els itineraris de la competició es desenvolupen principalment per pistes forestals com la urbanització del Golf, diversos punts de Solius i el camí paral·lel al Ridaura.
Aquesta 27ena edició de la cursa va ser un èxit de participació però també va funcionar perfectament en clau de gestió, i és que per primera vegada s'ha confiat en una empresa de casa per organitzar la cursa.

La cursa popular de Santa Cristina és una de les activitats estrella de la Festa Major del municipi, que ha tingut lloc del 23 al 28 de juliol.