Concerts d'Aro programa per aquest divendres un espectacle de piano amb peces d'Isaac Albéniz

Concerts d’Aro programa aquest dissabte un concert de piano amb el músic Lluís Rodríguez Salvà qui interpretarà peces del compositor gironí Isaac Albéniz.

Concerts d'Aro és una entitat cultural del municipi de Santa Cristina d’Aro que va néixer a l’any 2008 per oferir, a l’estiu, un cicle de piano amb intèrprets  molt joves però que ja desperten passió al públic entès.

Enguany tot i la crisi Concerts d’Aro continua apostant per la música de qualitat oferint només un concert. Serà aquest divendres 16 d’agost a les 9 del vespre a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro on el pianista Lluís Rodríguez Salvà interpretarà un concert versat únicament en peces del compositor gironí Isaac Albéniz.

Lluís Rodríguez salvà és actualment un dels nous referents musicals del nostre país. Ha actuat en diversos escenaris de 4 continents i ha rebut un gran nombre de premis nacionals i internacionals.

El concert costarà 20€ i compta amb la col·laboració de Catalunya Música,  de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i  de l’església parroquial.