XIV Edició de la Nit de la Il·lusió a Santa Cristina d'Aro

Il·lusionistes de primera linia internacional com són Silvana d'Argentina, Marín d'Espanya, Alana d'Alemanya, Pilou de Bèlgica i Protat de França, i tots ells presentats per el conegut mag cristinenc Mag Xevi, van ser alguns dels protagonistes de la 14ena edició de la Nit de la Il·lusió de Santa Cristina d'Aro que va tenir lloc el passat dia 14 a l'Espai Ridaura, a la Sala Polivalent.

 

Fer aparèixer i desaparèixer coses, agafar cartes que apareixen flotant a l'aire i mocadors que cobren vida, entre d'altres, van ser alguns dels números que es van poder veure. I és que tots els mags i il·lusionistes que van participar en aquest esdeveniment van aconseguir deixar a un públic que venia d'arreu de la Costa Brava, ben bocabadats.

La Nit de la Il·lusió, organitzat per Mans màgiques del Món, és un dels únics festivals internacionals de màgia que es celebra a l'estiu a Catalunya i ja s'ha convertit en un acte ineludible que ningú no ha de deixar passar. Grans, joves i petits van gaudir d'una nit de màgia que, un any més, feia que els allà presents s'oblidessin dels problemes i s'endinsessin en un món d'il·lusió del que no volien marxar.