El violinista Ara Malikian obre el 17è Fòrum Santa Cristina

Tret de sortida a la 17a edició del Fòrum Santa Cristina, un festival internacional ja consolidat al municipi cristinenc que té per objectiu potenciar la música de cambra i obrir-la el món.

 Enguany el convidat estrella del primer dels nou concerts del certamen ha estat el violinista libanès i afincat a Madrid Ara Malikian, un dels artistes més expressius i trencadors del panorama musical actual. En un espectacle anomenat 'Colors' i acompanyat per una viola, una guitarra, un contrabaix i percussió, Malikian va posar-se a la butxaca el públic de l'Espai Ridaura de Santa Cristina amb una tria de músiques del món d'influència gitana.

La temporada de música de cambra de Santa Cristina compta en aquesta edició amb 9 concerts que es celebraran en diversos punts de la població: l'Espai Ridaura, l'església del municipi i l'Hotel del Golf.

Enguany, el Fòrum Santa Cristina presenta diveses novetats, com la incoporació del jazz al festival per primera vegada. Un altre canvi destacat és que s'ha reduït la durada del festival a només una setmana imitant el model d'importants certamens europeus. I és que els 9 músics de prestigi que participen als espectacles de música de cambra conviuran conjuntament mentre durin els concerts per tal de crear sinèrgies i que el resultat es noti dalt de l'escenari.

La 17a edició del Fòrum Santa Cristina tindrà espectacles diaris fins el diumenge 25 d'agost, en què es clourà el festival a l'església del poble.