Rodríguez Salvà protagonista dels Concerts d'Aro i The Jazz Gangs musiquen la Nit Llum

El pianista gironí Lluís Rodríguez Salvà va demostrar la seva gran qualitat al piano en el concert que va oferir a l’Església parroquial, dins del Cicle de Piano que organitza Concerts d’Aro.

 Rodríguez Salvà, va homenatjar al músic gironí Isaac Albéniz amb la interpretació d’un concert íntegrament compost per peces del genial compositor de Camprodon.

Rodríguez Salvà va fer fins a 4 bisos en un concert sensacional que va acabar amb el públic dempeus ovacionant al pianista.

D‘altra banda, el Santa Cristina Horse Club va oferir una vetllada de jazz a la fresca a càrrec del trio The Jazz Gangs, que  va interpretar peces clàssiques del jazz com Sunny, All of me o Geòrgia on my mind.

La Nit de Llum - que així s’anomenava la vetllada - va ser un homenatge a la revista de Santa Cristina Llum amb motiu del segon aniversari de la seva publicació.

Prop de 300 persones van gaudir d’aquesta vetllada amb un molt bon ambient en un entorn especialment agradable.

La programació musical de Santa Cristina d’Aro entra a la seva fase més intensa amb la celebració del XVII Festival Internacional de Música, que organitza el Fòrum d’iniciatives Culturals.

Podeu consultar la programació complerta de l’Agost musical i Cultural a

 http://www.santacristina.net/documents/botons/boto345.pdf