El Punt d'Igualtat de Santa Cristina d'Aro ofereix nous serveis

El Punt d'Igualtat de Santa Cristina d'Aro ofereix a partir d'aquest proper mes de setembre nous serveis. D'una banda brindarà la possibilitat als veins del municipi de poder assistir a tres xerrades anti-crisi: 'Mascotes en temps de crisi' el 25 de setembre, 'Alimentació econòmica' el 10 d'octubre i 'Gestió de l'estrès en temps de crisi' el 25 de novembre.

D'altra banda, també s'oferiràn cursos trimestrals i de formació ocupacional. Els primers es centraran en l'ensenyament d'idiomes principalment i els segons, en aspectes de caire més professional com ara crear el teu propi videocurrículum, iniciació al màrqueting o saber fer nòmines i contractes. 

Pel que fa als aspectes més familiars, el Punt d'Igualtat també vol posar el seu petit granet de sorra oferint recursos i eines pels pares per tal d'aprendre a millorar en l'educació dels seus fills. Aquesta xerrada s'oferirà el proper dimecres 4 de setembre a les 19h al mateix Punt d'Igualtat. 

Per acabar, i també lligat amb l'àmbit familiar, s'ofereix l'Espai Nadó que es tracta d'un servei dirigit per a famílies amb nadons de fins un any o durant l'embaràs. Cada dimecres mares i pares poden intercambiar informació i experiències amb altres persones en la seva mateixa situació -o molt semblant- així com també amb la psicòloga Anna Albiol. Durant el curs també s'organitzaran activitats paral·leles com ara tallers de massatges, sortides i xerrades. El preu del curs és de 15€ que inclou el material i l'assegurança.