Es tanca la 17ena edició del Fòrum de Santa Cristina de música de cambra

L'església de Santa Cristina d'Aro va posar punt i final a la temporada de música de cambra.

 

Aquest cap de setmana un quartet de corda i un trio de pianos va clausurar la dissetena edició d'aquest festival. El violí de Kai Gleusteen, la viola de Wolsfgang Talirz i els violoncels de Niklas Shmidt i Amparo Lacruz van compartir espai amb els pianos d'Enrique Bagaría, Josep Maria Colom i Catherine Ordronneau.Van interpretar peces de Shubert, Bethoveen i Brahms.

El Fòrum de Santa Cristina d'Aro és una entitat cultural sense ànim de lucre nascuda l'any 1996 que, amb l'estreta col·laboració de les Joventuts Musicals d'Espanya i l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, es dedica a promocionar la música de cambra amb una temporada estable cada estiu. La programació es basa en la combinació de músics joves de reconeguda qualitat i compositors nacionals i internacionals.

A més dels concerts també compta amb conferències i xerrades. L'edició d'enguany ha tingut 4 conferències i nou concerts, on ha destacat el violinista Ara Malikia. El músi libanès afincat a Madrid és un dels artistes més expressius i trencadors del panorama musical actual.

El Fòrum permet que agrupacions musicals d'entre sis i nou components assagin durant una setmana plegats per transmetre al públic la seva passió per la música de cambra.

Notícies relacionades

El violinista Ara Malikia obre el dissetè fòrum de Santa Cristina (20-08-2013)